Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτός ο δικτυακός τόπος αποτελεί ιδιοκτησία της Didyouknow App Inc. Προσπαθούμε να παρέχουμε σχετικές και χρήσιμες πληροφορίες στους χρήστες μας.

Όνομα εταιρείας: Didyouknow App Inc.
Νομική διεύθυνση: Δρακοντοπουλών 3, Χανιά 731 00, Ελλάδα
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected]
Τηλέφωνο: +302821059887

Διευθύνων Σύμβουλος: Πανίκος Στρακιάδης
Αριθμός μητρώου: 6687597867

Υπεύθυνος για το περιεχόμενο:

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των συνδέσμων προς ιστότοπους τρίτων που ενδέχεται να είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπό μας. Κάθε ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των συνδέσμων ανήκει στους ιδιοκτήτες τους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημίες, άμεσες ή έμμεσες, που προκύπτουν από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στον ιστότοπό μας.

Πνευματικά δικαιώματα:

Όλο το υλικό στην ιστοσελίδα μας, συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών, σχεδιασμού και λογισμικού, προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Απαγορεύεται η χρήση ή η διανομή τους χωρίς την άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την ιστοσελίδα μας ή την εταιρεία μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας.

Πολιτική απορρήτου:

Σεβόμαστε την ιδιωτική σας ζωή και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Παρακαλούμε ανατρέξτε στην πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες πληροφορίες.